Om Indoor League

INDOOR LEAGUE 

#TroPåDet

Om Indoor League

Indoor League blev startet i 2016 af Mick Hartwig og Rene Leth Christiansen og senere kom John Smidt og Mads Hartwig med på holdet.

Indoor League er skabt med det formål at skabe en platform for indendørs fodbold på Fyn, og derved forhåbentlig øge interessen for sporten. Vi har over årene set indendørs fodbold med bander blive trængt af (blandt flere ting), at udendørs fodbold stort set spilles hele året, og af at Futsal er den form for indendørs, som DBU satser på. Den udvikling vil vi gerne ændre. Vi er frivillige og gør dette, fordi vi tror Indoor League-ideen kan ændre en ærgerlig udvikling.


Indoor League ønsker at fremme indendørs fodbold på små mål med bander på Fyn. Indoor League skal være brugerdrevet. Spillere, stævnearrangører og andre skal selv promovere deres stævner, lægge resultater op og lave film og billeder. Ideen var oprindeligt en rangliste med et finalestævne med de bedste hold, men grundet for få sponsorer og frivillig arbejdskraft er denne del lagt på is i sæsonen 2019/20.


Følg os på facebook


Følg med i opdateringer og andet nyt på vores Facebook side.

Copyright @ All rights reserved

Mail: indoorleague@info.dk       Telefon: 5192 7148          Fynske Bank: Reg.nr. 6854 Konto nr. 0001039845