Om Indoor League

INDOOR LEAGUE 

#TroPåDet

Om Indoor League

Indoor League blev startet i 2016 af Mick Hartwig og Rene Leth Christiansen og senere kom John Smidt med på holdet.

Indoor League er skabt med det formål at skabe en platform for indendørs fodbold på Fyn, og derved forhåbentlig øge interessen for sporten. Vi har over årene set indendørs fodbold med bander blive trængt af (blandt flere ting), at udendørs fodbold stort set spilles hele året, og af at Futsal er den form for indendørs, som DBU satser på. Den udvikling vil vi gerne ændre. Vi er frivillige og gør dette, fordi vi tror Indoor League-ideen kan ændre en ærgerlig udvikling.

 

Indoor League ønsker at samle de fleste dame- og herresenior indendørs stævner på Fyn ved at hold, der spiller stævner tjener point til en rangliste.

Jo længere man når i et stævne jo flere point. Sidst på sæsonen samles holdene med flest rangliste-point til et finalestævne arrangeret af Indoor League.

Ideelt set vil dette medføre flere hold til stævnerne, da holdene vil have interesse i at avancere på ranglisten. Og selve platformen Indoor League vil skabe større interesse for sporten, og den vej rundt vil vi skabe en god cirkel. Vi er klar over dette er langt sejt træk, men vi tror på brugerinddragelse og hjælper vi stævnerne/spillerne, så hjælper de Indoor League.

 

Regler

Indoor League er en rangliste for indendørs fodboldstævner på Fyn. Der scores point til ranglisten, når hold deltager i de stævner, som er tilknyttet Indoor League.

For herrer: de 10 bedste hold plus op til to wild card-hold kvalificerer sig til det fynske mesterskab i indendørsfodbold arrangeret af Indoor League.

For damer: de 4 bedste bold plus op til 4 wild card-hold kvalificerer sig til det fynske mesterskab i indendørs fodbold arrangeret af Indoor League.

Indoor League ønsker grundlæggende at promovere indendørs fodbold med bander på Fyn. Vi håber med initiativet at øge antallet af hold og på flere og større stævner. Vi ønsker generelt så få regler som muligt. Vi modtager gerne positiv kritik og forslag til regler, hvis noget ikke fungerer. Det er nærliggende, at det vil man opleve. I så fald håber vi på forståelse.

 

Kun fynske hold modtager point ved Indoor League-stævner. For at kvalificere sig som fynsk hold må højst to spillere på et hold være ikke-fynske. Indoor League afgør suverænt dette forhold. Ved andre forhold, som regler m.v. ikke har taget højde for, vil Indoor League også kunne supplere gældende regler.

 

Pointsystemet

Alle deltagende hold får 2 point. Dertil lægges evt. placeringspoint.

1. plads 15 point

2. plads 12 point

3. plads 10 point

4. plads 8 point

5. plads 5 point

6. plads 3 point

 

Har et stævne f.eks. cup-turnering med kvartfinaler deler 5.-8.pladsen point fra 5. og 6. plads.

 

Får det bedst placerede fynske hold en 3. plads i en turnering modtager holdet stadig 15 point for en 1.plads i Indoor League-regi. Næstbedste fynske hold 12 point osv. Er flere hold røget ud på samme niveau vil point blive delt.

 

Finalestævnet

For herrer: de 10 bedste på ranglisten inviteres og ved afbud kan efterfølgende hold inviteres. Op til 2 wild cards uddeles. Wild cards kan naturligvis også kun uddeles til fynske hold. Spillere på finalehold skal have spillet mindst et stævne for sit hold forud for stævnet.

 Indoor League forbeholder sig ret til ved henvendelse at dispensere i begrænset omfang fra denne regel. Dette skal dog ske i god tid før finalestævnet.

 

For damer: de 4 bedste bold plus op til 4 wild card-hold kvalificerer sig til det fynske mesterskab i indendørs fodbold arrangeret af Indoor League. Wild cards kan naturligvis også kun uddeles til fynske hold. Spillere på finalehold skal have spillet mindst et stævne for sit hold forud for stævnet.

Indoor League forbeholder sig ret til ved henvendelse at dispensere i begrænset omfang fra denne regel. Dette skal dog ske i god tid før finalestævnet.

Følg os på facebook


Følg med i opdateringer og andet nyt på vores Facebook side.

KONTAKT 

Mail: indoorleague@info.dk       Telefon: 2629 9475          Fynske Bank: Reg.nr. 6854 Konto nr. 0001039845

Copyright @ All rights reserved